GNTM: Τι είδαμε στις δύο πρώτες οντισιόν!

GNTM

GNTM - Το Greece's Next Top Model επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες...

GNTM ΟΝΤΙΣΙΟΝ: Το GNTM, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, μέσα από την συχνότητα του Star! Το Greece’s Next Top Model, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και ήδη έχουμε δει τα δύο πρώτα επεισόδια από τις οντισιόν. Πάρα πολλές κοπέλες στάθηκαν απέναντι από τους κριτές και προσπάθησαν να κερδίσουν αρχικά μια θέση στο bootcamp.

Στο GNTM η σύντροφος του Μπουράκ Χακί…

Πρώτη διαγωνιζόμενη στις auditions ήταν, η Χαρά Παππά, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την προσωπική της ζωή. Η Χαρά, μάλιστα, ξάφνιασε τους κριτές, όταν τους αποκάλυψε πως είναι αρραβωνιασμένη με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Η αλωπεκία δεν της στάθηκε εμπόδιο

Στην πρεμιέρα τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η 21χρονη Λυδία, η οποία πάσχει από αλωπεκία τα τελευταία δέκα χρόνια. Η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη μπήκε στο πλατό του GNTM με αυτοπεποίθηση και αυτό ήταν κάτι που εισέπραξαν οι κριτές.

Το πρόβλημα της υγείας της δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο να κυνηγήσει τα όνειρά της. Έτσι, πήρε την απόφαση να σταθεί μπροστά από τους κριτές του παιχνιδιού και να ακούσει την κριτική τους. Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με το θάρρος της.

GNTM: Η διαγωνιζόμενη που εξόργισε την Ηλιάνα

Η διαγωνιζόμενη μπήκε με ένα δυναμικό ταπεραμέντο στο πλατό του GNTM και μάλιστα απήγγειλε στους κριτές και ένα υπέροχο ποίημα. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή για εκείνη, αφού δεν κατάφερε να περάσει στην επομένη δοκιμασία.

Ωστόσο, η πολυλογία της ήταν εκείνη που εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού δεν την άφηνε να κάνει την κριτική της.

Προκάλεσε… ρήξη στην κριτική επιτροπή!

Η μητέρα και ο σύντροφός της ήταν εκείνοι που έπεισαν τη Μαρτίνα με καταγωγή από την Ουκρανία να πάρει μέρος στο GNTM. Η 23χρονη κοπέλα έπεισε την κριτική επιτροπή με το περπάτημά της, ωστόσο το ιδιαίτερο πρόσωπό της ήταν αυτό που προκάλεσε την ένσταση του Δημήτρη Σκουλού.

Η απόφασή του να της πει «όχι» προκάλεσε… ένταση ανάμεσα στην κριτική επιτροπή αφού Βίκυ Καγιά και Άγγελος Μπράτης είπαν αμέσως το «ναι», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συμφωνεί μαζί τους κι έτσι να περνάει το εκκολαπτόμενο μοντέλο στην επόμενη φάση.

GNTM: Όταν λύγισε ο Άγγελος Μπράτης

Μια υποψήφια κατάφερε να συγκινήσει τους τέσσερις κριτές του GNTM και ιδιαίτερα τον Άγγελο Μπράτη. Η Ελένη μπήκε στον πλατό του ριάλιτι και είπε στους κριτές την πολύ συγκινητική της ιστορία και ο Άγγελος Μπράτης ευαισθητοποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια από τη Νιγηρία ανέφερε με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια ότι έχει δεχτεί bullying λόγω της διαφορετικότητάς της. «Δεν είχα φίλους» ανέφερε η παίκτρια.

Τότε, ο κριτής του show δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος. Σηκώθηκε από την καρέκλα του και της έκανε μια σφιχτή αγκαλιά, λέγοντάς της ότι κι εκείνος έχει υποστεί bullying, το οποίο αντιμετωπίζει κάνοντας κάποια θεραπεία.

Σαφώς, και οι υπόλοιποι κριτές είπαν πως την κατανοούν σε μεγάλο βαθμό, εξιστορώντας της δικά τους περιστατικά, δίνοντας της δύναμη και βοηθώντας την να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνη σε όλο αυτό το μονοπάτι.

Δείτε περισσότερα βίντεο για το GNTM στον επίσημο λογαριασμό του Star στο Youtube!