GNTM: Ποιος είναι ο Κώστας Ζυγούλης που τρέλανε όλα τα κορίτσια στον τελικό;

Κώστας Ζυγούλης

Ποιο κορίτσι από τις φιναλίστ τον δυσκόλεψε περισσότερο στη συνεργασία;

Ο Κώστας Ζυγούλης είναι το μοντέλο με το οποίο φωτογραφήθηκαν οι τρεις φιναλίστ του τελικού του GNTM σε μία από τις δοκιμασίες. Όταν έπαιξε το επεισόδιο στον αέρα, το κινητό του πήρε φωτιά. Ο ίδιος ο Κώστας Ζυγούλης μιλά Στη φωλιά των Κου Κου για την εμπειρία του αυτή και αποκαλύπτει το παρασκήνιο με τα τρία κορίτσια: Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο.

«Δεν περίμενα να γίνει τόσος μεγάλος ντόρος με το δικό μου όνομα, πιο πολύ περίμενα να πέσουν πάνω στα κορίτσια, στις φιναλίστ. Το βράδυ του τελικού είχε πάρει φωτιά το κινητό μου, δεν μπορούσα να το λειτουργήσω καθόλου.

Νομίζω από τις δοκιμασίες του τελικού αυτή ήταν η πιο εύκολη. Δεν είχε καθόλου κίνηση και βγήκε και πολύ εύκολα.

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν ελάχιστα σφιγμένη λίγο πριν βγούμε στο μπαλκόνι. Με το που βγήκαμε στο μπαλκόνι τέλος. Άρχισε να χτυπιέται με την καλή έννοια και έβγαλε αυτό που θέλει. Ο Δημήτρης Σκουλός είχε τρελαθεί, φώναζε.

Μετά βγήκα με την Εβελίνα Σκίτσκο. Είναι πιο μαζεμένη, πιο συναισθηματική, αγχωμένη πολύ, έκανε μπαμ από χιλιόμετρα. Προσπάθησα κι εγώ και ο Δημήτρης, τη χαλαρώσαμε λιγάκι.

Η Μαριάννα Παινέση ήρθε τελευταία, ήταν η πιο απόμακρη από τις τρεις κοπέλες, η πιο συνεσταλμένη. Ήθελε να δείξει πιο πολύ την αξία της, οπότε προσπαθούσε παραπάνω μόνη της. Από τη μία είναι υπέρ της, από την άλλη πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να συνεργάζεσαι από τη στιγμή που δεν είσαι μόνος σου στο κόνσεπτ. Μας έπιασε βροχή και ήταν η πιο δύσκολη φωτογράφιση γι’ αυτό τον λόγο και μόνο».

Διαβάστε όλα τα νέα για το GNTM εδώ…