GNTM: “Πάγωσε” το χαμόγελο της Μαρίας με την κριτική – «Από φωτογράφιση θα σε διώξουν αν πας έτσι»

GNTM

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομά σου φεύγοντας από εδώ;».

Στο πλατό του GNTM, οι κριτές κάλεσαν τη Μαρία Μιχαλοπούλου μπροστά, προκειμένου να σχολιάσουν τη φωτογραφία της. Στάθηκαν, όμως, περισσότερο στη συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ φώναζε στη Σουζάνα – «Άμα δεν έχεις αντίληψη να κάνεις κάτι δικό σου…»

«Δεν μπορούσα να ακούω την κυρία Ζενεβιέβ, με αποσυντόνιζε, δεν με βοηθούσε. Δεν με βοηθάει να μου μιλάνε εκείνη την ώρα. Πιο πολύ κόντρα για τον χαρακτήρα μου με πηγαίνει η Ηλιάνα, δεν της αρέσει η συμπεριφορά μου. Δεν με απασχολεί, να με κρίνει για τη δουλειά μου και όχι για τον χαρακτήρα μου και το χαβαλέ μου. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ήμουν κυρία. Εκνευρίστηκα που δεν σχολίασαν τη φωτογραφία μου, αλλά σχολίασαν τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου. Θα τρελαθώ!», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Κατέρρευσε η Άννα Χατζή στη δοκιμασία – Υποβασταζόμενη αποχώρησε από το σετ…

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομά σου φεύγοντας από εδώ; Αυτό που ακούω από τους συναδέλφους μου είναι ότι… είναι πενταήμερη, που σημαίνει ότι ήρθες, περνάω καλά, χαβαλέ… Αλλά την ώρα της δουλειάς άμα γίνεται αυτό, δεν είναι πολύ ωραίο. Από φωτογράφιση κανονική θα σε διώξουν αν πας έτσι», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Η Ζενεβιέβ είναι εκεί για να σε βοηθήσει, είναι η μόνη που μπορεί. Δεν είσαι συγκεντρωμένη στη φωτογραφία. Αν πραγματικά συγκεντρωθείς και καταλάβεις που είσαι, θα τα πας καλύτερα. Άσε τη χαρά, το πάρτι και τις καινούργιες φίλες σου, να περνάτε καλά στο σπίτι και στη φωτογράφιση να κάνεις τη δουλειά σου», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.