GNTM: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του εντυπωσιακού bootcamp

GNTM

Τι είπαν οι τέσσερις κριτές στην κάμερα των Κου Κου…

Στα παρασκήνια του εντυπωσιακού bootcamp του GNTM βρέθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου με την κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”, όπου μίλησε με τους τέσσερις κριτές πριν κάνουν τα κορίτσια την πασαρέλα.

Βίκυ Καγιά: «Οι κοπέλες είναι πάρα πολύ τυχερές γιατί συνεργάζονται με έναν διεθνή σχεδιαστή. Μετά τις περσινές οντισιόν απενοχοποιήθηκαν τα κορίτσια και αγάπησαν τη φυσική ομορφιά».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τους είπα να περπατήσουν απλά, σαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Με δυσκόλεψαν λίγο τα κορίτσια γιατί δεν έχουν εμπειρία και είμαστε εδώ από τα χαράματα. Έχω μια τριάδα από την ομάδα μου που τη λατρεύω».

Άγγελος Μπράτης: «Ο Γιώργος Ελευθεριάδης είναι σχεδιαστής για cool κορίτσια. Τα κορίτσια ήρθαν διαβασμένα, με σωστά ρούχα και επαναλάμβαναν συνέχεια το ότι “είναι το όνειρό μου”. Έχω βρει πολλά Brati’s girls και τους το έχω πει στις οντισιόν».

Δημήτρης Σκουλός: «Η πασαρέλα είναι πολύ μεγάλη, είναι ένα σόου ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κάποιες μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, γιατί ενώ ξέρω ότι είναι άπειρες, μου φάνηκαν σαν επαγγελματίες. Το επίπεδο είναι σαφώς πιο ανεβασμένο από πέρυσι».