GNTM: Οι κριτές έκαναν “σκόνη και θρύψαλα” τη Μαρτίνα – «Τι είναι αυτό το πράγμα; Χάλια»

GNTM

«Στο πρόσωπό σου κάνεις duck face, πολύ… ρομαντικό! Δεν έχεις κάνει τίποτα απ’ ότι έπρεπε»

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ ήταν εκτός κόνσεπτ στη φωτογράφιση, αλλά παρέμεινε στο GNTM! Οι κριτές δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι μαζί της και της τα… είπαν ένα χεράκι όταν στάθηκε απέναντί τους.

Εξοργισμένη η Μαρτίνα με την Ελευθερία – «Μας έχει κάνει πλιάτσικο, παίρνει τις πετσέτες μας»

Δ.ΣΚ.: Και η Μαρτίνα έξαλλη στο τέλος, πάρα πολύ στεναχωρημένη.

Μ.Φ.: Γιατί έχω ανεβάσει ψηλά τον πήχη μέσα μου…

Δ.ΣΚ.: Μήπως είναι μόνο μέσα σου;

«Εμείς σε έχουμε συνηθίσει από την αρχή να κάνεις ακροβατικά, εδώ είχες όλα τα στοιχεία για να κάνεις όσα ακροβατικά θες. Είναι μια φωτογραφία από τα ‘70s, στη Μύκονο, από μια τουρίστρια που έχει έρθει κι έχει πάρει τον πρώτο της ήλιο… Τι είναι αυτό το χεράκι; Τι είναι αυτό το πόδι πάνω; Που είναι το off balance; που είναι ο ρομαντισμός;

«Χτύπησα το κόκκαλο του αι…ου μου»

Στο πρόσωπό σου κάνεις duck face, πολύ… ρομαντικό! Είσαι εκτός κόνσεπτ. Καθόλου, δεν έχεις κάνει τίποτα απ’ ότι έπρεπε και απ’ ότι περιμέναμε εμείς από εσένα. Μαρίνα, εσύ έχεις βγει πάρα πολύ ωραία. Αυτό που σε χαλάει στη φωτογραφία σου είναι η Μαρτίνα. Αν την κόβαμε, θα ήταν πολύ ωραία», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Απίστευτη επίθεση κατά της Ελευθερίας – «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε»

«Μαρτίνα, η φωτογραφία σου δεν ταιριάζει σε κανένα κόνσεπτ. Όπου και να έβγαζες αυτή την πόζα, δεν ταιριάζει πουθενά, είναι λάθος όπως και να το πάρεις. Είναι σαν να έχεις πάει σε ένα φεστιβάλ στη Καλιφόρνια, έχεις βάλει αυτά τα γνωστά ρούχα που φοράνε όλες και βγάζεις τη γνωστή φωτογραφία για το Instagram, ήμουν κι εγώ εκεί. Η φωτογραφία δεν είναι κακή γιατί τη σώζει η Μαρίνα», σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Επαναστάτησαν οι παίκτριες, εξερράγη ο Σκουλός – «Πρέπει να δώσω αναφορά;»

«Στεναχωρήθηκα και θύμωσα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να βλέπω από μια κοπέλα σαν εσένα αυτό το πράγμα. Πήγε και μου έκανε τον ιχνηλάτη, σε ένα βραχάκι και κοιτάει ποιοι έρχονται. Να κρατάς και μια δάδα να ανάψεις τη φλόγα για τους Ολυμπιακούς. Τι είναι αυτό το πράγμα; Χάλια», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.