GNTM: Ο Δημοσθένης «σφάζει» τη Μαρινέλα και εκείνη παθαίνει σοκ

GNTM

"Γελάω... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα είπε αυτά" απάντησε η Μαρινέλα στο GNTM!

Το πλεονέκτημα που κέρδισε από την προηγούμενη δοκιμασία του GNTM κλήθηκε, στο επεισόδιο της Τρίτης, να διαχειριστεί ο Δημοσθένης όταν βρέθηκε μπροστά στη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Έτσι, σε δύο άτομα θα έπρεπε να δώσει ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Το πρώτο από αυτά, σύμφωνα με τον «γύπα» του ριάλιτι μόδας του STAR, ήταν η Μαρινέλα για την οποία και… «απασφάλισε» κυριολεκτικά μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη και τον Γιώργο Καράβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα».

«Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες» τόνισε, στην κάμερα του GNTM, η Μαρινέλα. «Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δεν με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δεν θέλω».

«Γελάω… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα είπε αυτά γιατί δεν έχουμε τέτοιες σχέσεις» κατέληξε η νεαρή διαγωνιζόμενη του GNTM!