GNTM: Νέο “θύμα” των FF η Χαρά Παππά – «Η ψεύτρα, η διπρόσωπη…»

GNTM

«Η τύπισσα είναι τελείως αλλού» - «Ανυπομονώ πότε θα φαγωθούν μεταξύ τους»

Μετά τα όσα είπε η Χαρά Παππά στο πλατό του GNTM, όταν εξέφρασε την κοινή απορία όλων των κοριτσιών για την παραμονή της Σουζάνας που γι’ ακόμα μια φορά δεν είχε βγάλει καλή φωτογραφία, οι FF στοχοποίησαν το νέο τους “θύμα”.

Αραχτές στο δωμάτιό τους, γι’ ακόμα μία φορά, έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, να θάβουν τους άλλους. Και το χθεσινό …μενού περιελάμβανε τη Χαρά Παππά.

Απίστευτη επίθεση κατά της Ελευθερίας – «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε»

Μαρτίνα: «Επιτέλους η Χαρά έβγαλε από το πρόσωπό της το χαρούμενο πλάσμα που παρουσιάζουν όλοι».

Ασημίνα: «Εγώ αν έφευγα δεν θα έκλαιγα τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Εμένα έρχεται και μου λέει συνέχεια “τι όμορφη που είσαι, τι καλά που τα πήγες στη φωτογράφιση, τι ωραία που είσαι σήμερα, αχ μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το πρόσωπό μου με το δικό σου”. Αν αυτό δεν είναι διπρόσωπο, τότε τι είναι; Και κάθεται και κατηγορεί εμάς;».

Εξοργισμένη η Μαρτίνα με την Ελευθερία – «Μας έχει κάνει πλιάτσικο, παίρνει τις πετσέτες μας»

Σουζάνα: «Πόσο ψέμα… Πώς γίνεται να μην κλάψεις για τον εαυτό σου. Τότε γιατί ήρθες; Φιλίες; Πραγματικά η τύπισσα είναι τελείως αλλού. Η ψεύτρα. Είναι φουλ διπρόσωπη. Είμαι σε μια φάση που απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να της μιλήσω και η στάση μου θα είναι πολύ ουδέτερη απέναντί τους».

Μαρτίνα Χάφιτσουκ: «Χτύπησα το κόκκαλο του αι…ου μου»

Κάτια: «Ανυπομονώ να έρθει η μία τετ α τετ με την άλλη, η μία κόντρα με την άλλη, να αρχίσει να ξεκινάει η κόντρα μεταξύ τους, να φαγωθούν».