GNTM: Νέες δηλώσεις κατά της Ελευθερίας – Χαμός στους Κου Κου

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Η Ελευθερία δεν έχει σηκώσει στην προσωπική της ζωή, όχι το εσώρουχό της, ούτε το χαρτομάντιλο όταν έχει συνάχι. Όταν δεν μαζεύουν τα παιδιά τα παιχνίδια τους από το σαλόνι, βιώνουμε καθημερινούς καβγάδες στο σπίτι, όχι για το βρακάκι της Ελευθερίτσας"!

Απίστευτες εντάσεις είχε το χθεσινό GNTM. Οι FF ανάγκασαν την Ελευθερία Καρναβά να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το δωμάτιο. Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ απαίτησε να φύγει και να πάει αλλού. «Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ», της είπε μεταξύ άλλων η Μαρτίνα.

Τα αποσπάσματα από το GNTM έπαιξαν Στη φωλιά των Κου Κου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βγήκε από τα ρούχα του! «Η Ελευθερία δεν έχει σηκώσει στην προσωπική της ζωή, όχι το εσώρουχό της, ούτε το χαρτομάντιλο όταν έχει συνάχι. Τα κορίτσια έχουν απηυδήσει! Από πόσο χρονών μαζεύεις το εσώρουχό σου; Όταν δεν μαζεύουν τα παιδιά τα παιχνίδια τους από το σαλόνι, βιώνουμε καθημερινούς καβγάδες στο σπίτι, όχι για το βρακάκι της Ελευθερίτσας»!

Κερασάκι στην τούρτα ήρθαν οι νέες δηλώσεις των κοριτσιών κατά της Ελευθερίας, που έκαναν στην Φωτεινή Ψυχίδου:

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ξυπνάγαμε με νεύρα κάθε μέρα, οπότε θεωρήσαμε καλύτερο για την απόδοσή μας να φύγει. Δεν ήρθα για να κάνω φιλίες. Είμαι μόνη μου και θα βγω μόνη μου».

Κέισι Μίζιου: «Καημένα κορίτσια είναι για σας. Για μας είναι 5 κορίτσια που δεν μοιράζονται τίποτα και θέλουν να είναι οι πέντε τους. Από εκεί και πέρα κι εμείς δεν έχουμε λόγο να είμαστε με ανθρώπους που έχουν τέτοια αρνητική ενέργεια».

Ασημίνα Χαρίτου: «Την Ελευθερία την διώξαμε από το δωμάτιο γιατί ήταν πάρα πολύ ακατάστατη. Την πλέναμε, την καθαρίζαμε, την βάφαμε, την ξεβάφαμε, της βάζαμε τους φακούς και σε κάποια φάση, όλη αυτή η αχαριστία ήρθε και μας γύρισε μπούμερανγκ».

Μαρτίνα Χάφιτσουκ: «Η Ελευθερία δεν έχει πει τα πράγματα όπως είναι κανονικά. Εμείς ποτέ δεν είπαμε στην Ελευθερία σήκω φύγε από το δωμάτιο, είχαμε φτάσει όλα τα κορίτσια στα όριά μας. Είναι πολύ ακατάστατη, όλα τα κορίτσια ήμασταν μονίμως με χλωρίνες». Η κάθε γυναίκα… αν έβλεπε βρακιά στο διπλανό κρεβάτι, κάποια στιγμή θα στράβωνε».

Και τι απάντησε η Ελευθερία Καρναβά σε όλα αυτά; «Καταρχάς δεν ταίριαζα με τα κορίτσια, δεν ήθελα τόσο πολύ να κάνω παρέα με αυτές τις κοπέλες. Το πρόβλημα ήταν ο χαρακτήρας τους».