GNTM – Μέγκι Ντρίο: «Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι ήμουν πάντα αληθινή…»

Μέγκι

"Βλέπετε ένα επεισόδιο 90 λεπτά κι εμείς είμαστε κλεισμένες 3 μέρες μέσα στο σπίτι".

Η Μέγκι Ντρίο αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, η τριάδα της φωτιάς κατέρρευσε και στα social media έγινε χαμός. Μια μέρα μετά την προβολή του σχετικού επεισοδίου του GNTM, η Μέγκι βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Η ίδια δηλώνει έκπληκτη για τις κριτικές και εξηγεί ότι πάνω από όλα μέσα στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής…

«Κάποιες κριτικές στα social media είναι αρνητικές, δεν το περίμενα. Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι ήμουν πάντα αληθινή, δεν είχα φιλτράρει ποτέ τις σκέψεις μου, ούτε είχα προσπαθήσει ποτέ να δείξω κάτι άλλο από αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε σαν χαρακτήρες, όλες μαζί και οι τρεις. Μετά ήταν και το κλίμα που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι. Τελευταία είχα καταλάβει ότι μάλλον ούτε εμείς οι τρεις δεν ήμασταν τόσο φίλες. Δεν ένιωσα ψεύτικο το κλάμα της. Για πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου Η Μικαέλα είναι πιο συναισθηματική από την Εύη και νιώθω ότι θα της λείψω περισσότερο.

Δεν γίνεται να κρίνουμε την Άννα και μετά να πηγαίνει η Εύη να της φτιάχνει noodles. Η Άννα Αμανατίδου τα φέρνει όλα άνω κάτω off camera. Βλέπετε ένα επεισόδιο 90 λεπτά κι εμείς είμαστε κλεισμένες 3 μέρες μέσα στο σπίτι.

Εγώ την Εύη και τη Μικαέλα θα τις περιμένω όταν βγουν έξω από το σπίτι. Από τις άλλες κοπέλες θα περίμενα παραπάνω ειλικρίνεια».

Διαβάστε όλα τα νέα για το GNTM εδώ…