GNTM – Λύδια: «Οι FF την έχουν δει πολύ νταήδες προς την Ελευθερία»

Gntm

"Σε ταράζει να βλέπεις ένα χάος να εξελίσσεται μπροστά σου και να το έχεις ζήσει κιόλας..."

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα μίλησε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, Λυδία Κατσανικάκη. «Δεν παρακολουθούσα τόσο το GNTM ακόμα και όταν ήμουν μέσα γιατί συγχυζόμουν, είχα μια ταραχή. Σε ταράζει να βλέπεις ένα χάος να εξελίσσεται μπροστά σου και να το έχεις ζήσει κιόλας».

«Δεν δείχνουν τα πάντα και άμα έχει συμβεί κάτι που δεν το δείχνουν, συγχύζεσαι κι άλλο» σχολίασε η Λυδία, προσθέτοντας. «Οι FF είναι πέντε κορίτσι που έχουν βρει ένα κοινό στοιχείο, όχι όμως σαν μια κοινή γροθιά αλλά η κάθε μία για τον εαυτό της».

«Όσον αφορά το μπούλινγκ που κάνουν οι FF προς την Ελευθερία, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM παραδέχθηκε πως το έζησε «φουλ. Αν και όπως έχουμε πει όλες οι κοπέλες, οι φίλες μου, δεν καταλαβαίναμε ότι γίνοταν τόσο πολύ. Όμως γίνοταν από την πρώτη μέρα».

«Αυτό που κάνουν οι FF είναι κακία προς ένα πρόσωπο» σημείωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. Δεν την ήθελαν την Ελευθερία σαν να ήταν δικό τους το δωμάτιο και να πληρώνουν ενοίκιο. Την είχαν δει πολύ νταήδες και αυτό δεν αρμόζει στην ελληνική τηλεόραση».