GNTM: «Ήξερα όλους τους κριτές εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου… o Μπράτης ήταν φερέφωνο των άλλων κριτών!»

GNTM

Θεωρεί ότι οι κριτές του GNTM ακύρωσαν τη δουλειά της και εκφράζει το παράπονο της...

Η σέξι Θεσσαλονικιά Ιωάννα Μάρκου μετά τη συμμετοχή της στο Shopping Star, δοκίμασε την τύχη της στο Greece’s Next Top Model, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Η ίδια εργάζεται ως μοντέλο και σε συνέντευξη της στην Μαρία Αντωνά και στο Happy Day άφησε να «καρφιά» της για την κριτική επιτροπή…

«Το μόνο που δεν μου άρεσε στους κριτές ήταν το γεγονός ότι κατά κάποιο τρόπο ακύρωσαν τη δουλειά μου, ενώ τους ανέφερα ονόματα που έχω συνεργαστεί και τα είπα στον αέρα. Περίμενα ότι θα το δεχτούν. Όταν ακυρώνεις τη δουλειά του άλλου… Δεν ήθελα να εντυπωσιάσω, απλά να το αναφέρω γιατί είναι η δουλειά μου. Τα έχω κάνει.

Σίγουρα ένιωσα αδικημένη σε αυτό το κομμάτι γιατί είμαι ένα άτομο που δουλεύω σαν μοντέλο, δεν δουλεύω σαν plus size μοντέλο. Μπαίνω σε small μέγεθος και σε extra small. Αυτό μπορούν να το δουν οι άπαντες από τις δουλειές που έχω κάνει. Θεώρησα ότι ήταν κάπως εγωιστικό το σχόλιο της γιατί δεν μπορείς να λες στον παίκτη ότι δεν σε περνάω γιατί δεν αγκάλιασες την plus size πλευρά του εαυτού σου. Θα προτιμούσα να μου πει «δεν μου άρεσε η φάτσα σου, το σώμα σου», παρά να το θέσει εγωιστικά. Ήξερα όλους τους κριτές εκτός από την Ηλιάνα. Πρώτη φορά την είδα, όπως και αρκετός κόσμος επίσης. Δεν ξέρω τι έχει κάνει. Η Ηλιάνα ας πούμε παίζει μπάλα μεταξύ του νέου και του παλιού πρότυπου. Σε εμένα δεν είδα ας πούμε το νέο πρότυπο, αλλά είδε το παλιό πρότυπο.

Ο κύριος Μπράτης ήταν κατά κάποιο τρόπο φερέφωνο των άλλων κριτών, δεν είχε δική του άποψη. Δεν τον είδα να σχολιάζει κάτι με δικά του επιχειρήματα, όπως έκανε ο κύριος Σκουλός ή η κυρία Καγιά», ανέφερε μεταξύ άλλων η εκρηκτική ξανθιά.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!