GNTM: Η πρώτη αποχώρηση αποτελεί έκπληξη

Τηλεθέαση

GNTM: Απόψε στις 21.00 στο Star.

Η πολυαναμενόμενη είσοδος των υποψήφιων μοντέλων στο σπίτι του GNTM 5 έγινε με ενθουσιασμό και εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του. Ο Χρήστος Μπίρμπας συστήνεται στα κορίτσια ως ο νέος τους coach.

Η Mary και ο Χρήστος  συνοδεύουν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού και οι πρώτες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται, ενώ διασκεδάζουν με τους coaches στην πισίνα. Ωστόσο, το fun time τελειώνει σύντομα καθώς ανακοινώνεται η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης.

Οι διαγωνιζόμενες συναντούν την ίδια μέρα, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και βλέπουν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος η Mary Vitinaros κάνει κούνια με θέα το κενό!

Η πρώτη αποχώρηση αποτελεί έκπληξη και τα μοντέλα, που παραμένουν στο GNTM 5, έχουν πάρει το πρώτο τους μεγάλο μάθημα: λίγο να αποσυντονιστούν, λίγο να ξεχαστούν, λίγο να πέσει η απόδοση, τις αντικαθιστά κάποια άλλη που το θέλει περισσότερο!