GNTM: Η Παρασκευή Κερασιώτη για τη συμπεριφορά των 4 αγοριών και του Ηρακλή

Παρασκευή Κερασιώτη

Πώς πέρασε η Παρασκευή Κερασιώτη στα τελευταία επεισόδια του GNTM και τι της έλεγε ο Ηρακλής τη βραδιά του τελικού;

Η Παρασκευή Κερασιώτη επέστρεψε στο GNTM μετά την αποχώρησή της και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να είναι η δεύτερη φιναλίστ, μετά τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό. Το πρωί της Πέμπτης μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου και απάντησε στις ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Πολύς λόγος έγινε για τα πειράγματα που έκαναν τα τέσσερα αγόρια στην Παρασκευή Κερασιώτη τη βραδιά του ημιτελικού και την αντίδρασή της. Τι λέει η ίδια για το περιστατικό;

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με πρόσεχαν. Φτάνοντας προς το τέλος μπορώ να πω ότι το ήθελα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί να ήμουν λίγο πιο κλειστή γιατί ήμουν συγκεντρωμένη σε εμένα. Μπορεί να τους φάνηκε λίγο περίεργο», λέει χαρακτηριστικά η Παρασκευή.

Ποια είναι η σχέση που είχαν ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Παρασκευή Κερασιώτη στο GNTM και τι της είπε εκείνος τη βραδιά του τελικού;

«Ο Ηρακλής είναι ένα άτομο που ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού με βοήθησε πάρα πολύ. Πίστευε σε μένα πιο πολύ από ό,τι πίστευα εγώ. Στον τελικό μου έλεγε «χαμογέλα, όλα καλά θα πάνε, θα το πάρεις εσύ». Του κάνω «καλά εντάξει, περίμενε λίγο, έχουμε ακόμα». Με ενθάρρυνε πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ», αναφέρει χαρακτηριστικά.