GNTM: Η Μέγκι τα έβαλε και με την Εύη! «Με έχει απογοητεύσει η Εύη…»

GNTM

«Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.»

Τα κορίτσια της «τριάδας – φωτιά» αρχίζουν να έχουν προβλήματα και μεταξύ τους. Στο επεισόδιο του GNTM η Ροζάνα σχολίαζε πως η Εύη ήταν κάπως απόμακρη από τις υπόλοιπες, αλλά δεν γνώριζε τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα θα βλέπαμε την Μέγκι Ndrio να σχολιάζει μαζί με τη Μικαέλα Φωτιάδη πως η Εύη την έχει απογοητεύσει:

«Λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε. Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα», έλεγε στη φίλη της, ενώ στην συνέχεια έθεσε θέμα εμπιστοσύνης ανάμεσα τους.

«Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει. Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!