GNTM: Η Μαρτίνα λύνει επιτέλους τον «γρίφο» για τις FF

Gntm

"Κάθε μία δούλευε για τον εαυτό της"

Καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε η Μαρτίνα Χάφιτσουκ μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το GNTM. Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και του Κρατερό Κατσούλη, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε μέσα σε όλα και το πως προήλθε η ονομασία των «FF» στο σπίτι του ριάλιτι.

«Όλες ήμασταν δυναμικές, όλες είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήμασταν για τον εαυτό μας και ξέραμε πως ίσως να μην φτάσουμε όλες μαζί στον τελικό» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM. «Κάθε μία δούλευε για τον εαυτό της».

Όσον αφορά την ονομασία των FF και από που αυτή προήλθε, η Μαρτίνα Χάφιτσουκ αποκάλυψε: «Το FF ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, από την τηλεόραση και μια σειρά που είδαμε. Το Fantastic Four. Είπαμε και εμείς να γίνουμε οι Fantastic Five».

«Δεν έχω μετανιώσει για αυτά που έχω πει. Αν κάποιος παρατηρήσει δύο επεισόδιο ή τρία επεισόδια μετά, αυτά που λέω στέκουν και έχουν νόημα» σχολίασε, επίσης, το νεαρό μοντέλο για τις πικάντικες δηλώσεις που έκανε σε κάθε επεισόδιο του GNTM.

«Αυτό που έχω μετανιώσει είναι ο τρόπος που το έλεγα γιατί δεν είχα ξανά επαφή και νόμιζα πως ήμουν με την παρέα μου οπότε αυτό βγήκε λίγο αρνητικά» κατέληξε η Μαρτίνα. «Αυτό μόνο θα διόρθωνα»