GNTM: Η «μάχη» για τα κρεβάτια, οι κλίκες και το bullying σε διαγωνιζόμενη

GNTM

"Θα κοιμάσαι στο γκαζόν έξω, να ξέρεις!"

Η πρώτη μέρα στο σπίτι του GNTM έφτασε και οι 24 διαγωνιζόμενες ενθουσιάστηκαν μόλις μπήκαν. Έτρεξαν αμέσως να δουν και να διαλέξουν δωμάτιο. Ήδη, τα κορίτσια έχουν δημιουργήσει τις παρέες.

Η Κέισι, η Πόπη, η Σπυρούλα, η Μαρίνα, η Όλγα και η Χαρά διάλεξαν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο και πήραν μαζί τους και την Κατερίνα!

Από την άλλη η Μαρτίνα, η Κάτια, η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Άννα θυμίζουν λίγο την περσινή τριάδα της «φωτιάς», αφού τα σχόλια τους είναι ιδιαίτερα καυστικά. Η Ελευθερία, η οποία έχει πάρει και το golden pass δεν είχε σε ποιο δωμάτιο να μείνει κι έτσι κατέληξε μαζί τους.

Καθώς ομάδα της «φωτιάς» άρχισε να «θάβει» κάποιες διαγωνιζόμενες, η Άννα της είπε: «Εδώ πέρα πρόσεχε με ποιες θα είσαι, ποιες θα φέρνεις» και η Μαρτίνα πρόσθεσε: «Δεν έχω έρθει κοντά με την Πόπη, με την Κέισι είναι έτσι λίγο πιο απόμακρες και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Τα σχολιάζουν όλα! Εσύ Ελευθερία ότι ακούς εδωμέσα δεν θα βγαίνει παραέξω γιατί θα σκοτωθούμε!».

«Θα κοιμάσαι στο γκαζόν έξω, να ξέρεις!» συμπλήρωσε η Κάτια.

«Απλά σχετικά με αυτό, επειδή το είπατε αρκετές φορές, αν γενικά δεν με εμπιστεύεστε απλά μη μου τα λέτε, γιατί εγώ κάνω με τα άλλα κορίτσια παρέα! Γενικότερα εγώ δε λέω σε κανέναν τίποτα» τους δήλωσε η Ελευθερία.