GNTM: Η δοκιμασία του catwalk και ο ανταγωνισμός που θα χτυπήσει κόκκινο!

GNTM

Τρίτη στις 21:00 στο STAR.

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα κορίτσια, που θα περάσουν στην τελική φάση, θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας». Τα καθήκοντά του  έχει αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου.

Ποιές υποψήφιες θα έχουν την προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που κρύβονται πίσω από την τέλεια φωτογραφία μόδας; Πόσα απ’ τα κορίτσια θα καταφέρουν να εφαρμόσουν άψογα τις οδηγίες των κινηματογραφικών συνεργείων και των φωτογράφων σε μια διαφημιστική καμπάνια κάτω από αντίξοες συνθήκες; Και τελικά, ποιες θα καταφέρουν να περπατήσουν με αποφασιστικότητα στην πασαρέλα των ονείρων τους, κάνοντάς τα πραγματικότητα;

Οι υποψήφιες έχουν απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τρίτη 9/10 στις 21:00) στο 7ο Επεισόδιο του Greece’s Next Top Model:

Οι σαράντα υποψήφιες πρέπει να περπατήσουν μπροστά σε κόσμο για το λαμπερό fashion show του Βασίλη Ζούλια, που έχει στηθεί ειδικά για αυτές.

Τα κορίτσια καλούνται να ανταποκριθούν ως επαγγελματίες φορώντας περίτεχνα headpieces, ογκώδη και βαριά κοσμήματα, ψηλά τακούνια, μήκη και υφάσματα, που δεν έχουν συνηθίσει στην καθημερινότητά τους και παράλληλα θα κριθούν για το περπάτημα στην πασαρέλα.

Θα αντέξουν τον ανταγωνισμό, την πίεση και τις απαιτήσεις μιας τέτοιας δοκιμασίας; Η ετυμηγορία των κριτών είναι για όλες μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία, όμως οι θέσεις για την επόμενη φάση είναι περιορισμένες.

Ποιες θα βαδίσουν με περισσότερη χάρη στο catwalk, που οδηγεί στο σπίτι του GNTM;