GNTM – Γκλόρια: «Όλες μας είχαμε πει πως θα πούμε κάτι και καμιά δεν μίλησε»

GNTM

"Η Χαρά βρήκε το θάρρος και είναι η μόνη"

Την Γκλόρια Ντενίκη, η οποία αποχώρησε από το GNTM φιλοξένησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην «Φωλιά των Κου Κου».

Το νεαρό μοντέλο μίλησε για το τελευταίο της επεισόδιο στο ριάλιτι μόδας όπου η ένταση και τα δάκρυα είχαν τον πρώτο λόγο στις οθόνες μας.

«Ήμασταν με τα υπόλοιπα κορίτσια, βλέπαμε τι γίνεται, ποιες τα πάνε καλά και ποιες όχι και κάναμε υποθέσεις. Συζητούσαμε γενικά και κυρίως για την Σουζάνα ότι on set δεν την είδαμε πολύ καλή, δεν πήρε καλά σχόλια και είναι πιθανό να είναι είτε στη δυάδα είτε να αποχωρήσει» τόνισε η πρώην παίκτρια του GNTM.

«Είπαμε όλες μαζί να κάνουμε μια ερώτηση, όλες μαζί συμφωνήσαμε, δεν ήταν δηλαδή αυθόρμητο. Είχαμε πει πως αν τύχει και είναι κάποια από εμάς στη δυάδα και όχι η Σουζάνα θα κάνουμε την ερώτηση. Με ποια κριτήρια γίνεται… Με την προσπάθεια και την απόδοση ή κάποια άλλα» ανέφερε η όμορφη Γκλόρια. «Μέσα σε αυτά τα κορίτσια ήταν και η Χαρά. Το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας και είπαμε όποια βρει το θάρρος να το πει. Η Χαρά το βρήκε και είναι η μόνη».

«Όλες μας είχαμε πει πως θα πούμε κάτι και καμιά δεν μίλησε», πρόσθεσε.