GNTM: Έβαλε τις φωνές ο Άγγελος Μπράτης – Εκνευρίστηκε με τον Έντουαρντ και ξέσπασε στο πλατό

Άγγελος Μπράτης

Χαμός στο πλατό του GNTM.

Στο πλατό του GNTM συζητούσαν για τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο κόνσεπτ “εναλλακτικοί γάμοι” και μπροστά στους κριτές στέκονταν η Ίριδα με τον Έντουαρντ.

Προκλητική η Ρασέλ δεν σταματά να “στολίζει” τους συμπαίκτες της – «Τον π@@λο το κοριτσάκι»

Οι κριτές παραδέχτηκαν, όπως και ο Έντουαρντ άλλωστε, ότι την Ίριδα την καπέλωσε στο σετ. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, έβαλε τα κλάματα μπροστά στην επιτροπή, με τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι «θέλω να ανεβάσεις δύο τόνους τη φωνή σου και την προσωπικότητά σου και τα θέλω σου. Είσαι κάτω, είσαι υπό, δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα».

Τον άγγιξε η Βίκυ Καγιά και παραλίγο να λιποθυμήσει

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Άγγελος Μπράτης: «Εγώ ήμουν εκεί οπότε δεν μπορώ να κάνω ότι δεν το είδα αυτό που συνέβη. Έντουαρντ, τη διέλυσες την παρτενέρ σου. Στο φιλί, στον έρωτα τον αμοιβαίο και στο σ@ξ είμαστε χορευτές. Παίρνει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Δεν μπορείς να χορέψεις με κάποιον αν εσύ τον παίρνεις και τον πατάς και τον κάνεις έτσι συνέχεια. Πώς νομίζεις θα βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία άμα τον άλλον τον πετάς κάτω και τον πατάς; Αυτό θα έδειχνε αγάπη;», είπε σε έντονο ύφος ο Άγγελος Μπράτης.

«Μπορώ να πω κάτι;», ρώτησε ο Έντουαρντ και ο Άγγελος Μπράτης απάντησε νευριασμένος: «Όχι, δεν μπορείς».

«Πρώτη φορά τρελάθηκα με τον κύριο Μπράτη και του δίνω όλα τα εύσημα, τον αγαπώ πραγματικά», είπε ο Ανδρέας.