GNTM: «Έσπασε» η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στους παίκτες

GNTM

Τι συνέβη και έκλαψε η κριτής του GNTM;

Μια ευάλωτη στιγμή στο GNTM είχε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR. Αφορμή για αυτήν στάθηκε το βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν τη νέα δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας.

Ειδικότερα, η κριτής του GNTM σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα».

«Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα».

«Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας» παρατήρησε ο Άγγελος Μπράτης με τον Γιώργο Καράβα να σπεύδει να φιλήσει την κριτή του GNTM.