GNTM: Ένα όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης

GNTM

GNTM, απόψε στις 21:00 στο Star.

Ο Θάνος Δημητρίου δεν πέτυχε τη σωστή έκφραση στην τελευταία καμπάνια, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει φίλους και ανταγωνιστές και να αποχωρήσει από το GNTM. Το όνειρο παραμένει ζωντανό για τα υπόλοιπα 13 μοντέλα, που συνεχίζουν να συνυπάρχουν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα σετ, χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Όμως ένα όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης. Μια δυσάρεστη εξέλιξη επιβάλλει την άμεση εκκένωση του σπιτιού του GNTM 4 και τη μεταφορά των παιδιών, για ένα διάστημα, σε νέα ασφαλή τοποθεσία. Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM 4 αποκαλύπτει δραματικές αλλαγές τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μοντέλα. Μακριά από τη βάση τους, κάποιοι επαναξιολόγησαν την πορεία στο διαγωνισμό και πήραν δραστικές αποφάσεις, που μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι για καλό.

Ένα μήνυμα αφυπνίζει τα top models και τα επαναφέρει στην πραγματικότητα του διαγωνισμού. Για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα θα πρέπει να σηκωθούν απ’ το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς οι παγίδες είναι πολλές και το επίπεδο δυσκολίας, σε acting και catwalk, έχει ανέβει σημαντικά. Το παραμικρό στραβοπάτημα μπορεί να αποβεί μοιραίο, ειδικά για τα παιδιά που έλαβαν ένα από τα πιο δύσκολα μειονεκτήματα, που έχει δοθεί ποτέ.

Οι προσπάθειες των παιδιών παρουσιάζονται στο νέο πλατό ετυμηγορίας, μπροστά στους Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό. Ποιος βρήκε τη χρυσή τομή μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας; Σε μία από τις πιο σημαντικές ψηφοφορίες, οι μάσκες πέφτουν και το παρασκήνιο «ξεγυμνώνεται» μπροστά στους τέσσερις κριτές. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι ένα από τα μοντέλα θα καληνυχτίσει, κλείνοντας πίσω του την πόρτα του GNTM 4.