GNTM: «Είσαι ύπουλο ποταμάκι»

GNTM

GNTM: "Μικρό στο μάτι, μεγάλο στη στρατηγική από ότι φαίνεται."

Μία ανατρεπτική φωτογράφηση κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν τα μοντέλα του GNTM και να μοιραστούν ένα… μπικίνι. Τα κορίτσια έπρεπε να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming, ενώ φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια Dust+Cream Shimmer Body Oil.

Η Γιέβα έπρεπε να καθορίσει τα ζευγάρια στο GNTM, αλλά και να δώσει το disadvantage σε μία συμπαίκτριά της, που θα έπρεπε να φωτογραφηθεί δύο φορές, εκ των οποίων η μία θα χρειαζόταν να είναι με την ίδια. Η νεαρή παίκτρια δήλωσε πως δεν θα είναι το ίδιο γλυκιά, όπως σε προηγούμενη φορά της και τα σχόλια Τάσου Σοφρωνίου ήταν χαρακτηριστικά. «Γιέβα είσαι ύπουλο ποταμάκι. Τα κάνεις λίγο μύλος… Να σου πω αυτό το μικρό είναι έγκλημα εν εξελίξει. Μικρό στο μάτι, μεγάλο στη στρατηγική από ότι φαίνεται».

Βέβαια, ορισμένες από τις συμπαίκτριές στο GNTM δεν χάρηκαν και τόσο με τις επιλογές της και τις χαρακτήρισαν ως πονηρές και στρατηγικές κινήσεις..