GNTM: Δίχασε αλλά κέρδισε την wildcard – Έξαλλος ο Τάσος Σοφρωνίου

GNTM

GNTM: Ποια κοπέλα πήρε την πρώτη wildcard;

Μη αναμενόμενα κύλησε η οντισιόν στο GNTM για την Αθηνά από την Κύπρο, καθώς όλα έδειχναν ότι δεν θα περάσει στην επόμενη φάση.

Η νεαρή κοπέλα όχι μόνο πήγε αδιάβαστη στο διαγωνισμό, δίχως να γνωρίζει βασικά πράγματα από το χώρο της μόδας αλλά δεν κατάφερε να πείσει ούτε με τη δυναμική της, ούτε με τις πόζες της. Οι κριτές φάνηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την περίπτωσή της αλλά τόσο η Σοφία Χατζηπαντελή όσο κι ο Γιώργος Καράβας τής έδειξαν μία ιδιαίτερη συμπάθεια και πίστεψαν ότι μπορεί να συνεχίσει παρακάτω. Παρόλο, που η ίδια πήρε δύο όχι, ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή και της έδωσε την wildcard του.

Από την άλλη, ο Τάσος Σοφρωνίου έγινε έξαλλος: «Παλιά έπρεπε να πας σε πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε η editor, μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, η καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!»