GNTM: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στον διαγωνισμό κι αποχώρησε

GNTM

Είδε πολύ σύντομα την πόρτα της εξόδου από το GNTM.

H αποχώρηση του Γιάννη Μπούτου από το GNTM, διατάραξε τις ισορροπίες κι ιδιαίτερα για την παρέα του, τους Quadrifoglio, που έχουν ως στόχο να βάλουν τα δυνατά τους.

Λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία αποχώρησης, οι τελικοί 12 του διαγωνισμού έλαβαν μέρος σε μία δοκιμασία επιβράβευσης και φωτογραφήθηκαν για την Βικτώρια Ξεύγενου. Τα design έπιπλα κυριάρχησαν στα σετ, αφού η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από την καραντίνα και το πόσο κοντά ήρθαμε με τα έπιπλά μας αυτήν την περίοδο.

Την επόμενη ημέρα, ο Άγγελος Μπράτης κάλεσε τα μοντέλα στην δοκιμασία αποχώρησης, με το μήνυμα να είναι «ο κύκλος του modelling πρέπει να τετραγωνιστεί». Ο Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν τα παιδιά στην φωτογράφιση, όπου κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν περίεργες πόζες, μπροστά από έναν κύβο, που ήταν σε ύψος 2 μέτρων. Οι ανορθόδοξες γραμμές έπρεπε να συνδυαστούν με την ήρεμη έκφραση, με την ανισορροπία να λειτουργούσε άλλοτε ως σύμμαχος και άλλοτε ως εχθρός μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Xander Romanov.

Τα αποτελέσματα κατά γενική ομολογία ενθουσίασαν τους τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτη, Δημήτρης Σκουλός αλλά για ένα μοντέλο ο fashion εγκλεισμός του, φάνηκε να το περιορίζει κι αποχώρησε. Ο λόγος για την Ιωάννα, που δεν έπεισε τους κριτές με την πόζα της. Η Ιωάννα ήταν μία από τις επιστροφές στον διαγωνισμό την προηγούμενη εβδομάδα.