GNTM: Χαντάκωσε τη συμπαίκτριά της κι αποχώρησε

Τηλεθέαση

Ήταν πολύ σύντομη η παρουσία της στο GNTM.

Η επόμενη ημέρα του makeover βρήκε τα μοντέλα του GNTM ανανεωμένα κι έτοιμα να αντιμετωπίσουν νέες «μοντελικές» προκλήσεις.

Οι τέσσερις νέες παίκτριες δημιούργησαν ερωτηματικά στις παλιές και κανείς δεν γνωρίζει πως θα καταφέρουν να ανταποκριθούν σε συνθήκες συμβίωσης. Το κλίμα ήρθαν για να ελαφρύνουν στο σπίτι η model instructor, Mary Vitinaros κι ο coach, Χρήστος Μπίρμπας. Όμως δεν ήταν μόνοι τους, καθώς η influencer, instagram expert και hostess του GNTM 5, Έλενα Γαλύφα, εμφανίστηκε στο σπίτι και κάλεσε τα κορίτσια για ένα mini-masterclass στο ύπαιθρο και με props δύο λεκάνες τουαλέτας, όπου απαιτούσε τα κορίτσια να βγουν από το comfort zone τους και να αναπαραστήσουν αυτή την τεράστια τάση των social media.

Έπειτα ακολούθησε η φωτογράφηση αποχώρησης με τα μοντέλα να καλούνται να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα… μπικίνι, να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming. Στο συγκεκριμένο concept, οι νέες παίκτριες φάνηκαν να δυσκολεύονται και να μην μπορούν να αποδώσουν με επιτυχία το ζητούμενο.

Στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κάθισε ως guest η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα. Οι τρεις κριτές δυσκολεύτηκαν στο να πάρουν μια απόφαση αλλά τελικά κατέληξαν ότι από το GNTM πρέπει να αποχωρήσει η Ντορέλα, η οποία τα πήγε άσχημα στη φωτογράφηση και χαντάκωσε και την Βικτώρα, που είχε ένα πολύ πιο άρτιο αποτέλεσμα.