GNTM: Χαμός με την ατάκα που είπε ο Τάσος Σοφρωνίου – Έφυγε με κλάματα η παίκτρια από το πλατό

GNTM

GNTM: Το σχόλιο που τάραξε την Ζωή.

Η ώρα της κριτικής για την Ζωή έφτασε στο GNTM και το αποτέλεσμα της φωτογράφισής της δεν ήταν το αναμενόμενο. Οι κριτές την κατσάδιασαν καθώς η ίδια δεν έχει δείξει κάποια σημαντική εξέλιξη από την έναρξη του διαγωνισμού μόδας, ωστόσο μία ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου ήταν αρκετή για να την κάνει να νιώσει άσχημα.

«Ζωή μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά θα τα ακούσεις. Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα». Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, αλλά η ίδια φάνηκε ότι προσβλήθηκε από το σχόλιο. Ο Τάσος Σοφρωνίου συνέχισε: «Ένα το κρατούμενο. Ήσουν αλλού χθες. Γιατί βρε κορίτσι μου; Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Σε όλες έχω αδυναμία, ακόμα κι όταν δεν κάνετε καλή δουλειά, σας εκτιμώ και σας λατρεύω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ζωή είναι δύσκολα τα πράγματα».

Η Ζωή δεν άντεξε την αυστηρή κριτική και τα συγκεκριμένα σχόλια και έφυγε από το πλατό του GNTM δακρυσμένη. Στην πορεία οι κριτές πήγαν να τη βρούνε έξω από το πλατό για να λυθεί η παρεξήγηση με τον Τάσο Σοφρωνίου. Η ίδια ανέφερε στο τέλος: «Είχα ξεσπάσει σε κλάματα, γιατί απογοητεύτηκα και από τον εαυτό μου και με πείραξαν τα σχόλια του Τάσου. Αυτό ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή , γιατί από το κλάμα δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Είχε έρθει και η διασώστης και μου πήρε την πίεση. Γενικά δεν ήμουν καθόλου καλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να είμαι στο πλατό και να είμαι όρθια. Δεν ήθελα να θίξω ούτε τους κριτές, ούτε να φανεί ότι δεν τους σέβομαι. Δεν έφυγα γιατί ήθελα απλά να φύγω. Ζητώ συγνώμη που έγινε αυτό το πράγμα, απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήμουν καλά».