GNTM – Ασημίνα Χαρίτου: «Η Μαρία είναι γελωτοποιός, ήθελε να το παίξει χαζή, αλλά δεν της βγήκε»

GNTM

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω πάθει στο GNTM».

Στο πλατό του GNTM βρέθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου με την κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου, όπου μίλησε με τα κορίτσια για την αποχώρηση της Εμμανουέλας, αλλά και την παραμονή της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Άννα Χατζή: Κατάφερα να διώξω την Εμμανουέλα, αλλά ήθελα να φύγει η Μαρία.

Κέισι Μίζιου: Η αποχώρηση της Εμμανουέλας ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω πάθει στο GNTM. Έπρεπε να αποχωρήσει η Μαρία. Η Μαρία το έπαιξε αφελής.

Ίλντα Κρόνι: Περίμενα να αποχωρήσει η Μαρία. Πιστεύω ότι η Μαρία δεν το έκανε επίτηδες, θεωρώ πως δεν ήξερε. Όταν έμαθε ότι δεν έπρεπε να της κάνει ρετούς επαγγελματίας, έβγαλε αμέσως το ρουζ.

Κωνσταντίνα Φλώρου: Για μένα θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει η Μαρία. Νιώθω ότι δεν με σέβεται γιατί δεν ακολούθησε τον κανόνα του ντισαβαντάζ.

Ασημίνα Χαρίτου: Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγω, η μόνη μου ελπίδα για να μείνω ήταν η Μαρία. Η Μαρία δεν είναι χαζή, ήθελε να το παίξει χαζή, είναι παμπόνηρη και αυτή τη φορά δεν της δούλεψε. Δεν είναι επαγγελματίας, είναι γελωτοποιός

Μαρία Μιχαλοπούλου: Πιστεύω πως θα έπρεπε να αποχωρήσω είτε εγώ είτε η Ασημίνα. Παγώσαμε όλες όταν ακούσαμε ότι δεν αποχωρώ. Είχα πειστεί ότι θα φύγω και είχα πείσει και τα κορίτσια. Είμαι ηλίθια που χρησιμοποίησα το μακιγιάζ.

Χαρά Παππά: Έπρεπε να αποχωρήσει η Μαρία, δεν τήρησε το ντισαβαντάζ και είχε επιθετική συμπεριφορά στο σετ. Αν έφευγε η Μαρία ούτε θα στεναχωριόμουν, ούτε θα χαιρόμουν. Με τη Μαρία δεν είμαστε κοντά.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Πιστεύω ότι η Μαρία έκανε το ρετούς στο μακιγιάζ γιατί δεν το σκέφτηκε πολύ. Εμένα δεν με ενόχλησε το ότι δεν ακολούθησε το ντισαβαντάζ.