GNTM – Αργυρώ Μαγγλάρη: «Για την Ελευθερία λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, μας έλεγε κάτι περίεργα»

Αργυρώ Μαγγλάρη

«Αν είχα τα επιπλέον λεπτά της Σουζάνας στη δοκιμασία, μπορεί να μην αποχωρούσα»

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” την Αργυρώ Μαγγλάρη από το GNTM, η οποία μίλησε για το bullying που υπέστη στο δημοτικό, για την είσοδό της στον διαγωνισμό, αλλά και την αποχώρησή της μετά τη δοκιμασία με τα φίδια.

«Είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια όταν έκανα την οντισιόν για το GNTM. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν ένα χαρακτηριστικό μου από μικρή ηλικία. Στο δημοτικό με κορόιδευαν γιατί φορούσα γυαλιά μυωπίας. Οι γονείς μου ήταν πάντα υπερπροστατευτικοί.

Το GNTM το είδα περισσότερο σαν σχολείο, παρά σαν ριάλιτι. Όταν μπήκα στο σπίτι κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι λίγο αντίστροφα και αυτό με επηρέασε. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει Next Top Model. Είχα δει μόνο κάποια επεισόδια από το περσινό και πίστευα ότι δεν θα είναι τόσο ριάλιτι. Οι FF από την περίοδο που ήμασταν στο ξενοδοχείο έβγαζαν κάτι σνομπ, απρόσιτο, επιθετικό πολλές φορές. Είναι έτσι αυτές, δεν βγαίνει κάτι ψεύτικο.

Η Ελευθερία μας έλεγε κάτι περίεργα και λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είναι διπρόσωπη. Η υψοφοβία μου δεν με επηρέασε στη δοκιμασία. Το άδικο για μένα, στη δοκιμασία με τα φίδια, ήταν η ώρα φωτογράφισης της Σουζάνας. Είχαμε όλες 10 λεπτά και η Σουζάνα είχε πολλά περισσότερα λεπτά. Ήταν άδικο για τα κορίτσια που έφυγαν στη δοκιμασία της πτώσης, την Πόπη και την Κατερίνα. Και αποδείχθηκε και για μένα που αποχώρησα.

Αν είχα κι εγώ τα επιπλέον λεπτά της Σουζάνας, θα μπορούσα να έχω κλικ και να μην αποχωρήσω. Είχα καταλάβει ότι θα φύγω. Όταν βγήκα μου έφυγε ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Αργυρώ Μαγγλάρη.