GNTM: Αποχώρησε με κλάματα από το διαγωνισμό – «Δεν είσαι μοντέλο»

GNTM

GNTM: Δεν έπεισε τους κριτές.

Οι ισορροπίες ανατράπηκαν στο GNTM, μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις της Εβελίνας και της Έφης. Τα κορίτσια ήταν μουδιασμένα από τις εξελίξεις στο διαγωνισμό μόδας κι ιδιαίτερα η Μικαέλα, η οποία δεν μπορεί να συνηθίσει πως έφυγε η Έφη, με την οποία ήταν φίλες.

Το κλίμα ήρθαν να ελαφρύνουν η Mary Vitinaros κι ο Χρήστος Μπίρμπας, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά για ένα διαφορετικό μάθημα πασαρέλας. Για πρώτη φορά στο GNTM στήθηκε ένα σκηνικό με μία πασαρέλα 65 μέτρων, που χωρίστηκε σε τέσσερις εποχές και τα κορίτσια κλήθηκαν να περπατήσουν για ένα φαντασμαγορικό fashion show χωρίς προηγούμενο! Οι διαγωνιζόμενες περίμεναν με ενθουσιασμό την άφιξη του Peter Dundas, του σχεδιαστή που ντύνει με τις δημιουργίες του την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz.

Οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας, μαζί με τον Peter Dundas και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Μπούση, παρακολούθησαν σχολαστικά το show και έκριναν τα κορίτσια λεπτομερώς. Κάποιες τα πήγαν εξαιρετικά και κάποιες δυσκολεύτηκαν αρκετά, απογοητεύοντας τους κριτές για την πορεία στο GNTM. Τα υποψήφια μοντέλα κρίθηκαν και για μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν την πασαρέλα.

Το μοντέλο που είχε τόσο την πιο αδύναμη φωτογραφία όσο κι την πιο αδύναμη πασαρέλα ήταν η Έλενα, την οποία οι κριτές δεν πίστεψαν από την αρχή. Μάλιστα, ο guest κριτής Ευάγγελος Μπούσης της ανέφερε: «Έλενα για εμένα δεν είσαι μοντέλο.» Η νεαρή παίκτρια αποχώρησε με κλάματα από το παιχνίδι.