GNTM: Αποχώρησε η Σουζάνα Κουόλ – Κλάματα για τις FF, πανηγύρια στην άλλη πλευρά…

GNTM

Δείτε όσα έγιναν στο πλατό με την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Άγνωστες λέξεις βγαλμένες από την ιστορία τέχνης, οδήγησαν τα κορίτσια του GNTM στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Άγγελος Μπράτης μας συστήνει τη μητέρα του – «Ήταν η πρώτη που πίστεψε σε μένα»

Τα 16 υποψήφια top models έπρεπε να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε “bratis girls” και να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή. Τα fittings, οι πρόβες και η προσοχή του Άγγελου στις λεπτομέρειες, έκαναν τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική.

Ασυλία πήρε η Άννα Χατζή, αλλά στην Κάτια δεν άρεσε καθόλου αυτό…

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος εμφανίστηκε για να προσθέσει ένα ακόμα ζητούμενο στη δοκιμασία: μετά το catwalk τα κορίτσια θα παρουσίαζαν τα ρούχα μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το Greece’s Next Top Model, μέσα από μία κινησιολογική fashion performance.

Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά κατά της Ελευθερίας – «Δεν είναι στάση αυτή, κουραστήκαμε»

Το show ξεκίνησε παρουσία των 4 κριτών και της Έλενας Χριστοπούλου και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη.

Η φωτογράφιση, που ακολούθησε, από τον φωτογράφο Kostas Sapi, ανέτρεψε τα δεδομένα αλλά και την ψυχολογία των κοριτσιών, ιδίως μετά τη ανακοίνωση του πιο πολυπόθητου αβαντάζ. Η Άννα Χατζή, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, πήρε ασυλία!

Οι κριτές, στο φινάλε, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Σουζάνα Κουόλ!

Όταν όλες οι διαγωνιζόμενες γύρισαν στο σπίτι, άλλες έκλαιγαν και άλλες πανηγύριζαν!