GNTM: Αποχώρησε από τον διαγωνισμό η Ίρις Παπουτσή

Ίρις Παπουτσή

Η Μαριαγάπη γλίτωσε στο τσακ την αποχώρηση.

Μετά και το αναμενόμενο makeover, η νέα μέρα βρήκε και τους 16 διαγωνιζόμενους του GNTM απόλυτα ανανεωμένους. Για κάποιους η μεγάλη αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως θα πρέπει γρήγορα να εξοικειωθούν με τη νέα τους εικόνα και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Η ατάκα όλο… νόημα του Δημήτρη Σκουλού στην Ίριδα

Για να τους βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το σπίτι του GNTM 3 επισκέφθηκαν ο Δημήτρης Σκουλός συνοδευόμενος από τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθούσε, τα επίδοξα μοντέλα του GNTM φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Άλλα περίμεναν και άλλα είδαν οι διαγωνιζόμενοι – Αλλαγή της τελευταίας στιγμής από την παραγωγή

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα στη δοκιμασία του GNTM.

Δεν κρύβεται ο έρωτας – Το σχόλιο της Ζενεβιέβ για Σήφη και Μαρινέλα

Προς έκπληξη όλων, η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές του GNTM στη συνέχεια στο πλατό.

Ο Έντουαρντ παραδίδει… μαθήματα ευγένειας on camera – «Άντε γ..ου ρε μα..α»

Ένας διαγωνιζόμενος, όμως, έπρεπε να αποχωρήσει. Οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM πρέπει να φύγει η Ίρις Παπουτσή.