GNTM: Αντέδρασε η Κέισι Μίζιου – Το αβαντάζ της παραγωγής που δεν της άρεσε καθόλου…

GNTM

Τα… πήρε και με την Σουζάνα Κουόλ! «Είναι αγενής και το ξέρει και η ίδια»

Η Κέισι Μίζιου, επειδή ήταν η μεγάλη νικήτρια στη δοκιμασία του GNTM με το ντους, είχε ένα πλεονέκτημα στη σημερινή φωτογράφιση. Μόνο που αυτό το πλεονέκτημα δεν της άρεσε καθόλου.

«Σαν νικήτρια, έχεις την επιλογή να διαλέξεις τρεις συμπαίκτριές σου, οι οποίες θα φωτογραφηθούν πρώτες και δεν θα πάρουν κανένα “reference”», είπε η Ζενεβιέβ και η Κέισι αντέδρασε.

«Που είναι το αβαντάζ σε όλο αυτό; Δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα εγώ προσωπικά. Ήρθα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και δεν το ήθελα», είπε η Κέισι Μίζιου.

Η Κέισι διάλεξε πρώτα τη Μαρτίνα Χάφιτσουκ, δεύτερη την Κάτια Ταραμπάνκο και τρίτη την Σπυρούλα Κάιζερ. Η Σουζάνα, μάλιστα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, παρεξηγήθηκε που η Κέισι επέλεξε την Μαρτίνα.

«Η συμπεριφορά της Σουζάνας είναι αυτή που ξέρουμε, είναι εκρηκτική σαν χαρακτήρας, πετάγεται πάντα. Είναι αγενής και το γνωρίζει και η ίδια, απλώς αυτός είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ προσωπικά θα απαντήσω εκείνη τη στιγμή, δεν θα κάτσω να μου επιτεθεί ένας άνθρωπος και να αφήσει υπονοούμενα να αιωρούνται», είπε η Κέισι.