GNTM: Ανατροπή με την αποχώρηση – Η ανακοίνωση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

GNTM

GNTM: Όσα ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου.

Σε μία διαφορετική φωτογράφηση, τα μοντέλα του GNTM έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διαμορφώσουν την μοντελική τους ταυτότητα.

Αρχικά στο αποψινό επεισόδιο έκπληξη αποτέλεσε η καλεσμένη, που βρέθηκε στο σπίτι του GNTM και δεν ήταν άλλη από τη Νάσια Μάτσα, η οποία έχει λάβει συμμετοχή σε αμέτρητες παγκόσμιες καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας και editorial αναγνωρισμένα περιοδικά. Το επόμενο πρωινό, ο Δημήτρης Σκουλός κάλεσε τους παίκτες για την δοκιμασία αποχώρησης με θέμα μια φωτογραφική καμπάνια για τη σημασία της πρώτης φωνής και το πώς αυτή -όταν ενωθεί με άλλες φωνές- δημιουργεί ένα κίνημα.

Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν σε ομάδες να δημιουργήσουν με τα σώματα και τις πόζες τους ένα «κύμα», που να αποτυπώνει αλληγορικά τη φωνή που δυναμώνει, σε μια φωτογράφηση που συνδυάζει το modelling με την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Ωστόσο μία έκπληξη τους περίμενε, όταν τους ανακοινώθηκε ο τρόπος που θα χρειαστεί να επιστρατεύουν βιώματα και εκφραστικά μέσα για να αποδώσουν το ζητούμενο στον φακό του έμπειρου φωτογράφου Αποστόλη Κουκουσά.

Άλλοι δυσκολεύτηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ενώ για άλλους βγήκαν πιο εύκολα στην επιφάνεια. Ωστόσο για αυτήν την δοκιμασία όλοι ήταν ασφαλείς, αφού όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δεν θα υπάρξει αποχώρηση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα: «Αποφασίσαμε να σας ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Όλοι είχατε μια ευαισθησία και με πολύ μεγάλη ανακούφιση αποφασίσαμε ότι αυτό το concept δεν θέλουμε να έχει μία δυσάρεστη νότα αποχώρησης.»