GNTM – Αλεξία: Οι πόζες που της έδωσαν τη νίκη στον Τελικό

Η 19χρονη Αλεξία Τράικο στέφθηκε νικήτρια στον μεγάλο Τελικό του GNTM.

Η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM. Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και το 19χρονο μοντέλο κατάφερε να κερδίσει τόσο τις υψηλές βαθμολογίες των κριτών όσο και την ψήφο των τηλεθεατών.

Κατά τη διάρκεια του τελικού, οι τρεις φιναλίστ του reality μόδας κρίθηκαν με βάση τις τρεις δοκιμασίες που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας: μια πασαρέλα, μία φωτογράφηση σε στυλ καμπαρέ και ένα διαφημιστικό βίντεο. Η Αλεξία εντυπωσίασε τους κριτές στο σύνολο των δοκιμασιών, συγκεντρώνοντας 23, 27 και 27 βαθμούς σε καθεμία από αυτές, ενώ με τις ψήφους του κοινού έφτασε τους 94.

GNTM Αλεξία

Η Αλεξία Τράικο είναι ένα κορίτσι το οποίο φαινόταν πώς θα ξεχωρίσει από νωρίς, καθώς ασχολήθηκε ενεργά με τα Social media από την εφηβεία της και ειδικά με το Tiktok όπου δε διστάζει να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες σε διάφορα αγαπημένα της τραγούδια.

Η πρώτη audition της Αλεξίας στο GNTM:

Το μοντέλο κέρδισε με το “καλημέρα” την καλύτερη φωτογραφία και θεωρήθηκε γρήγορα “απειλή” για τις υπόλοιπες κοπέλες του GNTM. Παρ’ όλα αυτά, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις κόντρες στο παιχνίδι και ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε ό,τι έκανε.