Γνωστός σεφ ανακοίνωσε πως θα βρεθεί πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop Up

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Προσθήκη - έκπληξη στο νέο "Pop Up" του ALPHA!

Με την ωραιότερη διάθεση αναμένεται να έρθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο «Pop Up» στη συχνότητα του Alpha. Η πανέμορφη παρουσιάστραι θα έχει δίπλα της μια φρέσκια ομάδα, που έχει ανακοινωθεί, αλλά και έναν σεφ έκπληξη που θέλησε να κάνει ο ίδιος την ανακοίνωση στα social media!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο έρχονται με στόχο να βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, να κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ Γιώργος Τσούλης ανακοίνωσε πως θα προστεθεί στη νεανική ομάδα!

«Επιστροφή στις οθόνες! Νέα άκρως γευστικά #tsoulomageiremata κάθε Τρίτη & Παρασκευή από την κουζίνα του @popup_iliana στη συχνότητα του @alphatv με την πιο όμορφη παρέα @ilianapapageorgiou ! Θα γίνει ΧΑΜΟΣ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούλης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον ιδιαίτερο το ξεκίνημα του «Pop Up»…