Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ντύθηκε γαμπρός, αλλά δηλώνει: «Δεν ήταν γάμος κανονικός αυτό που έγινε»

γάμος

«Δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει το γάμο μας».

Πριν λίγες ημέρες είδαμε φωτογραφίες με τον ίδιο ντυμένο γαμπρό και την αγαπημένη του ντυμένη νύφη, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί το γάμο τους, παρά μόνο η αγάπη και η εμπιστοσύνη ανάμεσα τους. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη και την σκηνοθέτιδα Δέσποινα Μαραγκουδάκη, η οποία του είχε ετοιμάσει μια μεγάλη …έκπληξη.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαστε 8 χρόνια μαζί. Δεν ήταν γάμος κανονικός αυτό που έγινε. Ήταν κάτι αντισυμβατικό. Ένα happening κάναμε κάτω από την Ακρόπολη. Δεν υπογράψαμε χαρτί γάμου. Δεν έχουμε παντρευτεί, αλλά ανταλλάξαμε όρκους αιώνιας αγάπης και φιλίας. Δεν υπήρχε παπάς. Υπήρχε ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ο δάσκαλος  μου, ο οποίος ως πάτερ Λαυρέντιος από τον Ρωμαίο και Ιουλιέτα είπε κάποια λόγια και μας ένωσε με αγάπη. Σοβαρολογώ. Δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο. Πιο επίσημο από την εμπιστοσύνη των ανθρώπων υπάρχει;

Δεν το αποφάσισα εγώ, η Δέσποινα το αποφάσισε. Εγώ το έμαθα πριν 3 μέρες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν καλεσμένοι κάτω από την Ακρόπολη το ήξεραν, εγώ δεν το ήξερα. Μάλιστα και το κοστούμι που φορούσα μου το έκανε πρόβα η Νικόλ Παναγιώτου ότι θα το έβαζα στο σίριαλ. Ήταν ένας γάμος έκπληξη. Δεν υπάρχει ούτε αναγγελία γάμου, ούτε άδειες. Η Δέσποινα μου έστειλε μια κάρτα όπου έγραφε «Αξιότιμε και αξιέραστε Βασίλη Χαλακατεβάκη του Ανδρέα και της Αγγελικής ήγγικεν η ώρα να δώσουμε όρκους τιμής…» δηλώνει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην Νάνσυ Παραδεισανού. και στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου».