Γνωστός δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την Ελένη Μενεγάκη! «Όλα τα πούλησε!»

Ελένη Μενεγάκη

«Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ στη Ελένη Μενεγάκη είναι όταν είναι θυμωμένη, στεναχωρημένη, τσιτωμένη από δικά της σφάλματα».

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος «έσταξε φαρμάκι» για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είναι καθόλου αλλαγμένη. Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ στη Μενεγάκη είναι όταν είναι θυμωμένη, στεναχωρημένη, τσιτωμένη από δικά της σφάλματα. Κι αυτό της βγαίνει. Όπως βγαίνει σε όλους. Και αυτό από το κεφάλι της δηλαδή, διότι δεν έχει μυαλό. Αυτή η έπαρση, αυτή η επιτυχία, αυτή η ομορφιά. Όλα αυτά την πήγαν κάπου πολύ ψηλά και άργησε να δει κάτω το έδαφος. Και τώρα η προσγείωση είναι ανώμαλη και θα είναι ακόμα χειρότερη. Διότι όσο διαπιστώνει καθημερινά ότι ο κόσμος τη φτύνει, τόσο θα παθαίνει ψυχικό τραλαλά. Δεν υπάρχει σωτηρία. Για να σωθείς πρέπει να μετανοήσεις. Εάν δεν μετανοήσεις, δεν σώζεσαι. Επομένως έπρεπε να σεβαστεί αυτό το κοινό που την πήγε στην κορυφή. Δεν το σεβάστηκε. Κάποια στιγμή η εκπομπή της έγινε telemarketing. Μοίραζε δώρα, τα οικονομούσε η Μενεγάκη, έκανε τη διαφήμιση, αλλά δεν έβγαινε σωστή η εκπομπή.

«Έκανες τα παιδιά σου, πήρε το διαζύγιο. Αυτό το σίριαλ των προσωπικών διενέξεων με τον σύντροφο της τον παλιό, με τον καινούριο, με τις συναναστροφές, τις διεκδικήσεις, τα δικαστήρια κλπ είναι βαρίδια και προκαλούν αηδία. Όλα τα πούλησε, τι κράτησε για τον εαυτό της; Τα οικογενειακά της τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Αυτό είχε γίνει μια βιομηχανία. Αλλά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ, δεν μπορείς συνέχεια να ταΐζεις με κουτόχορτο τον κόσμο» ανέφερε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.