Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει – «Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια να μείνω έγκυος με 6, 7 εξωσωματικές»

Βικτώρια Χαλκίτη

"Ο επιμένων νικά" τόνισε με χαμόγελο η γνωστή τραγουδίστρια!

Τον Γολγοθά που ανέβηκε μέχρι να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day η γνωστή τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε από καρδιάς στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν έγκυος περίμενα πως και πως να γνωρίσω τον γιο μου. Τώρα τον έχω γνωρίσει για τα καλά! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν περιγράφεται. Είμαι κάθε μέρα, όλη μέρα με το παιδί μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία τραγουδώντας».

«Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές. Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Βικτώρια Χαλκίτη.

Παράλληλα, η Βικτώρια Χαλκίτη δεν έκρυψε την μεγάλη στεναχώρια που έχει για τον θάνατο της μητέρας της! «Αυτό που ήθελα να πω περισσότερο στη μαμά μου είναι «γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον Φίλιππο». Αυτός είναι ο καημός μου ο μεγάλος».