Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει αν φλέρταρε με τη νευρική ανορεξία

«Μέσα σε δύο μήνες είχα φτάσει 46 κιλά»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μίλησε στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου αποκαλύπτωντας το αν φλερταρε ποτέ με τη νευρική ανορεξία και το πόσο αλλάζει η τηλεόραση την εικόνα των ηθοποιών.

Για το γεγονός ότι φαίνεται μικρότερη από κοντα: «Μου το λένε στο δρόμο και επειδή κυκλοφορώ άβαφη, πέρα από το μαλλί, δε με αναγνωρίζουν. Η τηλεόραση μεγαλώνει, όλοι οι ηθοποιοί φαινόμαστε μικρότεροι από κοντά. Εγώ έχω το σύνδρομο της αιώνιας εφηβείας λόγω σωματότυπου. Αν δεν είχα και το στήθος, θα ήμουν αγοράκι. Πάντως το προτιμώ που δεν έχω γυναικείο σώμα και το πάλεψα πολύ για να το καταφέρω αυτό, άσχετα αν με βρίζουν όλοι και μου λένε να πάρω κιλά.»

Για το αν φλέρταρε ποτέ με την ανορεξία, όπως έχει γραφτεί : «Ναι το έχω ακούσει αυτό κι έγινε μετά την γέννηση του γιου μου. Στην εγκυμοσύνη πήρε 18 κιλά, όμως δε μου φάνηκαν γιατί παχαίνω αντρικά, δηλαδή στο πρόσωπο, στο στήθος και την κοιλιά. Ειλικρινά δε με ένοιαζε να πάρω και τριάντα κιλά, απλά μετά από τρεις μήνες συνειδητοποίησα πως είχα φτάσει στα κιλά μου. Τότε ξεκίνησα πιλάτες με αποτέλεσμα μέσα σε δύο μήνες να έχω φτάσει 46 κιλά, όμως έτρωγα το σύμπαν. Ο γιατρός μου είπε πως άλλαξε ο μεταβολισμός μου. Μετά από τρία χρόνια κατάφερα να πάω 49 κιλά με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάπου εκεί έκοψα το τσιγάρο και πήγα 57. Περίεργο πράγμα ο μεταβολισμός. Οι φίλοι μου, που ξέρουν τις ποσότητες που καταναλώνω, γελάνε με όλο αυτό, γιατί τρομάζω κόσμο με αυτά που τρώω.»

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για τις παπαράτσι φωτογραφίες

Σολωμού – Μουζουράκης: Μαζί σε μαιευτήριο! 

Ο Κωστόπουλος ρώτησε τον Μουζουράκη για τις φωτογραφίες με την Σολωμού στην ξαπλώστρα!

Μαρία Σολωμού: Σχεδόν παρακάλεσα για να παίξω στους Singles 

Η απίστευτη ατάκα της Μαρίας Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου