Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του «Κάτι ψήνεται» της ερχόμενης εβδομάδας

Διαβάστε περίληψη των επεισοδίων

Το «Κάτι ψήνεται» έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στη συντροφιά μας έτοιμο να μας ανοίξει την όρεξη για γεύσεις και παρέες.

Την εβδομάδα 14 με 18 Φεβρουαρίου 2011 σε γαστρονομικούς πειρασμούς θα μας βάλει μια γυναικοπαρέα από τη Λάρισα.

Η Ευαγγελία, η Χριστίνα, η Φιλιώ, η Ελένη και η Βάγια.
Τίτλος του επεισοδίου; Μα φυσικά το «Λάρισα, Λάρισα, σε είδα και λαχτάρησα»!

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Ευαγγελία.
Η Ευαγγελία σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και λατρεύει το μακιγιάζ, τη Μέριλιν και το body painting. Βεβαίως, εκτός απ’ τα πινέλα της, η Ευαγγελία αγαπάει και τη μαγειρική.

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Χριστίνα.
Είναι μητέρα δύο παιδιών και ξέρει από ….καλό γύρο. Το σπίτι της αντανακλά το κέφι της και την αγάπη της για τους ανθρώπους. Γενικώς, η Χριστίνα έχει καρδιά μεγάλη σαν το Θεσσαλικό κάμπο.

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στη κουζίνα μπαίνει η Φιλιώ.
Μεσοβδόμαδα, η γυναικοπαρέα της Λάρισας τρώει στης Φιλιώς, που δηλώνει απαιτητική και γκουρμέ. Η οικοδέσποινα έχει δύο κοριτσάκια κι ένα πάθος: τους λάτιν χορούς. 
Η γκουρμέ οικοδέσποινα θα ξεκινήσει τη μέρα της στην αίθουσα χορού με σάλσα και θα τη συνεχίσει στην κουζίνα της με… σάλτσα! Πόσο εκλεπτυσμένες είναι οι γεύσεις, που θα ετοιμάσει για τις καλεσμένες της;

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Ελένη.
Η Ελένη είναι μία δυναμική μάνα 4 παιδιών, που σημαίνει ότι μαγειρεύει για 6 κάθε μέρα. Η ζωή της είναι επικεντρωμένη στο σπίτι και τα χωράφια της οικογένειας. Όταν μαγειρεύει, το χασάπικο του μεγάλου γιου εγγυάται ποιότητα.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Βάγια.
Η Βάγια είναι επίσης μία εργαζόμενη μητέρα και καλή νοικοκυρά που ξέρει τα μυστικά της απόσταξης και του καλού τσίπουρου.
Πόσες ανατροπές θα φέρει το δικό της τελευταίο δείπνο στο βαθμολογικό πίνακα;
Ως καλεσμένη τις προηγούμενες βραδιές, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τις προηγούμενες οικοδέσποινες, αλλά και τα γευστικά τους γούστα, αυτό θα τη βοηθήσει άραγε;

Και αυτή την εβδομάδα τη ζεστή παρέα «κατασκοπεύει» ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η «φωνή» που αφηγείται και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία αλλά και τη διάρκεια του φιλικού δείπνου.

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00 στον Alpha.