Η “γλυκιά” αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον Θανάση Βέγγο!

Τι είπε για την εποχή που γυρίζανε την ταινία “Ποιος Θανάσης”;

Ένα αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο ετοίμασαν και παρουσίασαν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ο Κώστας Βουτσάς και η Άννα Φόνσου μίλησαν για τον “καλό μας άνθρωπο” και η γνωστή ηθοποιός έκανε μια “γλυκιά” αποκάλυψη.

Ο Κώστας Βουτσάς είπε: «Τον θεωρώ έναν από τους μεγάλους ηθοποιούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Αν ήταν στην Αμερική, θα ήταν ένας Μπάστερ Κίτον, ένας Τσάρλι Τσάπλιν. Ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν του άρεσε καθόλου η σκόνη, ήταν αεικίνητος. Ήταν και δραματικός ηθοποιός και κωμικός πολύ και ένας ηθοποιός που τα είχε όλα».

Η Άννα Φόνσου από την πλευρά της πρόσθεσε: «Ήταν να κάνουμε την ταινία “Ποιος Θανάσης”, του λένε “να πάρουμε την Άννα Φόνσου” και λέει “θα δεχτεί να παίξει;”. Όταν εμένα μου είπαν να παίξω με τον Βέγγο, ένιωσα δέος. Τον πήρα τηλέφωνο και σε ένα τέταρτο ήρθε σπίτι μου με λουλούδια για να μου πει πόσο ευτυχισμένος ήταν. Ήταν πολύ ολιγαρκής, ακόμα και στο φαγητό του. Έπρεπε πρώτα να φάει όλο το συνεργείο για να φάει και ο Θανάσης. Δηλαδή ήθελε να έχουν τακτοποιηθεί όλοι».