Γλυκές Αλχημείες με γλυκά για το Πάσχα!

Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει δύο υπέροχα γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα. Πρωταγωνίστρια, η βασίλισσα της άνοιξης: η ζουμερή και λαχταριστή φράουλα. Μια ελαφριά σούπα φράουλας, συνοδευόμενη από τραγανά μπισκότα από φυστίκι Αιγίνης, και με μια πλούσια φραουλένια τούρτα, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα αρώματα και τη γλύκα του αγαπημένου φρούτου.

Η δροσερή σούπα φράουλας είναι αφιερωμένη σε όσους αγαπούν τη φράουλα σε όλες τις μορφές της. Αρωματισμένη με κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού, η γλύκα του υπέροχου αυτού φρούτου παραμένει στο επίκεντρο. Σερβίροντας, όμως, τη σούπα φράουλας παγωμένη και με μια κουταλιά γιαούρτι, όπως προτείνει ο Στέλιος, θα δώσει άλλη διάσταση στην απόλαυση. Ιδανικός συνοδός, τα τραγανά μπισκοτάκια από φιστίκι Αιγίνης που θα φτιάχνονται πανεύκολα.

Αυτό το Πάσχα όλου έχουν το δικαίωμα να ενδώσουν σε μια μικρή παραπλάνηση, σερβίροντας μια τούρτα φράουλας. Ένα ελαφρά σιροπιαστό αφράτο παντεσπάνι, τρία μόλις υλικά δημιουργούν μια γέμιση από γλυκιά κρέμα και φρέσκιες φράουλες. Μια ελαφριά και δροσερή τούρτα πειρασμός: ό,τι καλύτερο για το τραπέζι του Πάσχα!