Γλυκερία: Η συμμετοχή στο «Σπίτι με το ΜΕGA», η μουσική και η οικογένεια

Γλυκερία

Δείτε όλα όσα είπε η Γλυκερία.

Για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» το προσεχές Σάββατο, την πορεία της στην μουσική και την οικογένειά της μίλησε η Γλυκερία στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

«Ετοιμάσαμε μια σπουδαία εκπομπή που θα δώσει στον κόσμο συγκίνηση, χαρά και διασκέδαση» δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» αυτού του Σαββάτου.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1978, έκανε λόγο ότι είναι το στήριγμά της. «Δεν ξέρω αν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς εκείνον».

«Δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστικός, ήθελε για μένα το καλύτερο, με λίγη καταπίεση» πρόσθεσε.

Ακόμα, η Γλυκερία, μίλησε για τον γιό της, ο οποίος όπως είπε, αν και γράφει μουσική από μικρός, ντρέπεται να κυκλοφορήσει τα τραγούδια του.

«Είναι ταλαντούχος ο γιος μας ο Κωνσταντίνος. Είμαι περήφανη γι’ αυτόν. Έγινε πατέρας. Είναι ωραίο να βλέπεις τον γιό σου στην ορχήστρα να σου σκάει ένα χαμόγελο. Βλέπω και τον Στέλιο κάπου από κάτω και παίρνω δύναμη» τόνισε.

Τέλος, χαρακτήρισε τον ρόλο της γιαγιάς ως τον ωραιότερο που μπορεί να έχει μια γυναίκα, ενώ όπως είπε η εγγονή της, έχει το όνομά της.