Γλυκά Νερά: Η Λένα Μαντά για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου

Λένα Μαντά

"Τελεία. Τη σκότωσε. Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σε ό,τι λέει και δέχεται την κριτική", λέει η Λένα Μαντά.

Καλεσμένη στο Love It ήταν την Δευτέρα η Λένα Μαντά. Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση με τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε την γνωστή συγγραφέα σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για το θέμα. Η Λένα Μαντά ανέφερε τα εξής:

«Εμένα η σκέψη μου είναι στους γονείς. Από τη μία πλευρά έχουν ένα γιο τον οποίο νόμιζαν ότι είχαν τακτοποιημένο, παντρεμένο με το παιδάκι τους και ξαφνικά είναι δολοφόνος. Φαντάσου το σοκ τον γονιών του γι’ αυτό που έχουν να διαχειριστούν εκείνοι. Από την άλλη πλευρά είναι η μητέρα της κοπέλας, η οποία έχασε το λουλούδι της. Όταν το σκέφτομαι, επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ γι’ αυτήν την μάνα και το μωρό. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αφήνω τους ειδικούς και τους επιστήμονες να κρίνουν και την αστυνομία.

Ιστορικά έχει αποδοθεί στον Βολτέρο η φράση: «Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Δεν θα κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Νομίζω ότι δόθηκε προέκταση ενώ δεν έπρεπε και από την τηλεόραση. Ήδη η τηλεόραση ασχολείται με το θέμα πάρα πολύ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσπαθώντας να ερμηνεύσει έναν άντρα ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του. Τελεία. Τη σκότωσε. Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σε ό,τι λέει και δέχεται την κριτική».

«Χάθηκε μια ψυχή άδικα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε», κατέληξε η Λένα Μαντά.