Globetrotters: “Λύγισε” η Αντελίνα Βαρθακούρη – Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα…

Αντελίνα Βαρθακούρη

Έκαναν έκπληξη με τον Χάρη στη μεγάλη τους κόρη που έχει γενέθλια…

Αφού ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή του πρώτου τους προορισμού στο Globetrotters, ξεκίνησαν για τον επόμενο προορισμό τους.

Από το κρύο της Νέας Ζηλανδίας, ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στη ζέστη και την υγρασία του Βιετνάμ, με πρώτη τους αποστολή από τον Πέτρο να γίνουν αγρότες σε ορυζώνα, ενώ στη δεύτερη έπρεπε να πείσουν τις Βιετναμέζες να τους χαρίσουν γυναικεία πιτζάμα φορεμένη.

Στο τέλος της πρώτης μέρας, οι δυο τους γύρισαν στο ξενοδοχείο. Πήραν ένα κομμάτι γλυκό, έβαλαν πάνω κεράκια και έκαναν έκπληξη στη μεγάλη τους κόρη που είχε γενέθλια. Της τραγούδησαν τα “χρόνια πολλά” μέσω Skype, με την Αντελίνα να μην αντέχει και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Είναι τα πρώτα γενέθλια της Μελωδίας από τα οποία λείπουμε, για δουλειά είμαστε. Είναι μεγάλο κορίτσι πια, εννιά χρονών σήμερα, αντιλαμβάνεται ότι όλα γίνονται για εκείνη και την αδερφή της. Το σπρώχνω, το καταπιέζω, μπορώ να το ελέγξω και όταν πάω επάνω θα κλάψω σαν κοριτσάκι πέντε χρονών γιατί μου λείπουν τα παιδιά μου», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.