Globetrotters: Από την υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη ως τη λίμνη Τιτικάκα

Globetrotters

Απόψε στις 21.00 στο STAR.

Μετά τους ορυζώνες του Βιετνάμ, τη μουσικοχορευτική φιέστα στην Κούβα, τους… μπρατσαράδες αλλά και τις μπαλαρίνες της Ρωσίας, τα 3 ζευγάρια του Globetrotters ξεκινούν για τους επόμενους προορισμούς τους.

Από το παραδοσιακό Βιετνάμ, η Αντελίνα και ο Χάρης μεταφέρονται στην υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη, όπου, αφού επιδοθούν σε φιγούρες συγχρονισμένης κολύμβησης με την εθνική ομάδα της χώρας, στη συνέχεια πρέπει να βρουν το φωτόσπαθο, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος, από τη δροσερή Μόσχα, προσγειώνονται στα εξωτικά Φίτζι και με την 1η τους αποστολή απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τον τροπικό βυθό των νησιών. Η συνέχεια όμως αποδεικνύεται ζόρικη, αφού πρέπει να βγουν μια ιπτάμενη selfie, να κάνουν δηλαδή ελεύθερη πτώση!

Ο Χρήστος και ο Παντελής φτάνουν στο Περού, με τον Παντελή να δυσκολεύεται λίγο από το υψόμετρο της λίμνης Τιτικάκα. Μετά από μια αποστολή, που περιλαμβάνει… πλέξιμο, οι δύο σεφ τρέχουν πίσω από αλπάκα (μηρυκαστικό ζώο), για να πάρουν ένα σκουλαρίκι τους για τον Πέτρο!