Γκαλένα Βελίκοβα: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για την χαμηλή τηλεθέαση του DWTS 5»

Θα υπάρχει επόμενο Dancing With The Stars;

Μια μέρα μετά το τέλος του DWTS 5, η Γκαλένα Βελίκοβα επισκέφθηκε την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε μελλοντικά τους καλύτερους συμμετέχοντες από τα πέντε Dancing With The Stars, σε έκτο κύκλο του show.

«Το All Star Dancing θα είναι μια αποκορύφωση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο χορό. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που τους αρέσει. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ωραία διέξοδος μια φορά την εβδομάδα να βλέπεις χορό, μουσική και όλη αυτή την ομορφιά. Στην Αμερική παίζει 19 σεζόν. Υπάρχει ένα κοινό που το αγαπάει πάρα πολύ», είπε η Γκαλένα.

Όταν ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του DWTS 5, η χορογράφος απάντησε: «Πιστεύω ότι διανύουμε μια περίοδο πολύ περίεργη που ότι και να πούμε θα πέσουμε ξανά έξω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καινούργια πράγματα, όμως έχει μπερδευτεί και λίγο. Η εκπομπή μπορεί να πάει σήμερα 60% και αύριο 20%. Δε νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Μπορεί να ήταν μια συγκυρία. Εγώ νομίζω ότι πήγε πάρα πολύ καλά».