Γκαγκάκη: Ο Σπύρος να κάνει δίαιτα για να μπει στο Dancing

Διαβάστε τι είπε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 για τον Σπύρο Χαριτάτο

Η κάμερα ,λοιπόν, του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου πέτυχε την διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου, σε βραδινό event που είχαν χθες και όπως καταλαβαίνετε, την ρώτησαν για ένα απο τα πιο… τρέχοντας τηλεοπτικά ρεπορτάζ της εποχής. 

Με άλλα λόγια; Την ρώτησαν για το τι γίνεται με το «Dancing 2» και για το ποια απ ΄όλα αυτά τα ονόματα που αυτές τις ημέρες βγαίνουν προς τα έξω, δέχτηκαν όντως πρόσκληση απο το κανάλι για να μας ξεδιπλώσουν απο Γενάρη το χορευτικό τους ταμπεραμέντο. Τι απάντησε η Κατερίνα ;  

«Όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ναι, έχουν συζητηθεί αλλά δεν είναι κανένα σίγουρο. Είναι μία απόφαση που επιδέχεται πολλά λόγια αλλά όταν φτάνουμε στο διαταύτα πρέπει ο καθένας να δει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Για παράδειγμα ο Αντώνης Ρέμος –που είναι ένα όνομα που έχει ακουστεί- αν τραγουδάει παράλληλα δεν θα μπορέσει να είναι και στο παιχνίδι», ενώ δεν ξέχασε να πειράξει και τον Σπύρο Χαριτάτο σχετικά με την δική του συμμετοχή στο σόου, λέγοντας χαριτολογώντας :

«Έχω πει στον Σπύρο Χαριτάτο να κάνει δίαιτα για το «Dancing with the stars» γιατί πρέπει να είναι πιο fit. Αν και τώρα τελευταία έχει ρέψει, μπορεί να είναι και ερωτευμένος».

Πηγή: TLIFE – Νάνσυ Νικολαΐδου