Γκάφα ολκής! Μπέρδεψαν τη Βανδή με τη Βίσση σε απονομή βραβείων! Η αντίδραση της Βανδή!

Βανδή

Η αμηχανία της Δέσποινας Βανδή και η ιστορία που διηγήθηκε!

Αν υπήρχε ένα λάθος που δεν θα έπρεπε να κάνει κάποιος, θα ήταν αυτό. Δεδομένης της σύγκρισης που υπάρχει όλα τα χρόνια ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες, αλλά και της κόντρας. Η Δέσποινα Βανδή βραβεύτηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 για την εμφάνιση της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», όπου ερμηνεύει την Ντόνα.

 

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Αρμαδώρος αναφερόμενος στην νικήτρια του βραβείου Σοφία Βέμπο την περασμένη χρονιά που ήταν η Άννα Βίσση, μπερδεύτηκε την ώρα της απονομής και ανέφερε πως το βραβείο απονέμεται στην Άννα Βίσση, αντί στην Δέσποινα Βανδή.

Φανερά αμήχανη η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην σκηνή και έκανε χιούμορ με το περιστατικό. «Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν πειράζει για το λάθος, μου έχει ξανασυμβεί. Μιας που ξαναέγινε αυτό το λάθος, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την ιστορία, όχι με το όνομα της κυρίας Βίσση. Σε μια απονομή που είχα που ήταν ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που είχα κάνει, ένας δίσκος που βραβεύτηκε στο εξωτερικό για τις χιλιάδες πωλήσεις και ο μεγαλύτερος δίσκος εμπορικά τουλάχιστον όσον αφορά την καριέρα μου. Μόνο εγώ υπήρχα εκεί. Δεν υπήρχε κανένας άλλος. Δηλαδή δεν γινόταν να γίνει λάθος. Για εμένα ήταν στημένη όλη η βραδιά για κανέναν άλλο. Και είπαν «ευχαριστούμε πολύ την Καίτη». Σας καταλαβαίνω. Εκεί δεν ήταν λογικό. Εδώ όπως παρακολουθώ τη βραδιά ήταν λίγο λογικό.»

«Μόνο λάθη.  Αυτό είναι το τέλειο της βραδιάς. Εντάξει παιδιά μου έχει ξανασυμβεί και χειρότερα. Ήμουν μόνη μου εκεί. Κάθε βραβείο είναι μια επιβράβευση και είναι σημαντική. Δεν περίμενα ποτέ ότι για τη συμμετοχή μου στο Mamma Mia.»