Γιούλη Ζήκου για Σταμάτη Γαρδέλη: «Έπρεπε να είχε πάει πολύ νωρίτερα στον ψυχίατρο»

Ζήκου Γαρδέλης

"Είχε συσσωρεύσει καταστάσεις και προβλήματα χρόνων. Τα έχει βρει πλέον με τον εαυτό του, εγώ άκουσα έναν άλλο Σταμάτη", αποκαλύπτει η ηθοποιός για τον καλό της φίλο και συνάδελφο.

Για τον στενό της φίλο, Σταμάτη Γαρδέλη, μίλησε η Γιούλη Ζήκου. Με τη γνωστή ηθοποιό επικοινώνησε τηλεφωνικά η εκπομπή «Το Πρωινό», ρωτώντας τη για την πρόσφατη περιπέτεια με την ψυχική του υγεία, την οποία προκάλεσαν τα χρέη που έχει επωμιστεί εξαιτίας ενός ακινήτου στην περιοχή του Πόρτο Γερμενό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από περίπου έναν μήνα, ο ηθοποιός πέρασε την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής στο Δαφνί, ζητώντας βοήθεια για το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει. Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται στο σπίτι του και επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά του.

«Ο Σταμάτης σε πρώτη φάση που βγήκε έπρεπε να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών του, να μείνει μέσα στο σπίτι, να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί λίγο και να απέχει από τις πολλές δραστηριότητες», ανέφερε η Γιούλη Ζήκου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Είναι καλά, είναι ήρεμος. Του έχει κάνει πάρα πολύ καλό η συνεργασία που είχε με τον γιατρό του. Είχε συσσωρεύσει καταστάσεις και προβλήματα χρόνων, έπρεπε να είχε πάει πολύ νωρίτερα. Τα έχει βρει πλέον με τον εαυτό του, εγώ άκουσα έναν άλλο Σταμάτη, πολύ φιλοσοφημένο», συμπλήρωσε η ηθοποιός για τον καλό της φίλο.

«Έχει και διάφορες προτάσεις μπορώ να σου πω, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα από ποτέ, τον άκουσα πολύ σίγουρο. Όχι μόνο δεν τον ενοχλεί το στίγμα αλλά άλλαξε και ο ίδιος τη νοοτροπία του γύρω από αυτό», σημειώνει η Γιούλη Ζήκου για τον Σταμάτη Γαρδέλη.